interstream vacatures barging

Interstream Barging

is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. Vanuit kantoren in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland verzorgt ISB met meer dan 130 binnenvaarttankers voor haar opdrachtgevers een veilig en duurzaam transport van vloeibare chemicaliën en minerale en eetbare oliën. Aan boord van de tankers werken ongeveer 1000 professionals van lichtmatroos tot kapitein, 200 ervan werken op onze 30 eigen schepen. Op het in Geertruidenberg gevestigde hoofdkantoor werken ongeveer 55 specialisten in vakgebieden variërend van Commercie tot IT en van Safety Management tot Human Resources.

Voor de commerciële organisatie van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een

commercieel logistiek talent

Interstream Barging heeft ruimte voor een schoolverlater met maximaal twee jaar relevante werkervaring en affiniteit met de logistiek en commercie. Wij bieden een afwisselende startersfunctie waarbij je kennis maakt met alle facetten van het werk op die vakgebieden en bij gebleken geschiktheid doorstroomt in de organisatie.

De commerciële afdelingen binnen ISB zorgen voor de juiste match tussen het vloeibare ladingvolume en de beschikbare scheepsruimte. Het contractueel binnenhalen van lading en de planning en de operationele begeleiding van de schepen gebeurt in een team van logistieke, commerciële specialisten waarvan je onderdeel wordt. Communicatie met klanten, collega’s, scheepsbemanning en terminals is essentieel in deze functie. Een juiste administratieve opvolging is noodzakelijk. De logistieke wereld staat nooit stil en daarom neem je na verloop van tijd deel aan het weekdienstsysteem wat inhoudt dat je (gemiddeld één keer per maand) tijdens en buiten kantoortijden de bereikbaarheidsdienst hebt. 

Wat heb je nodig voor deze functie?

Voor deze uitdagende startersfunctie zijn wij op zoek naar kandidaten met een relevante logistieke of commerciële opleiding op MBO/HBO niveau. Het is een pré als je naast Nederlands en Engels ook de Duitse taal spreekt.  Je bent probleemoplossend ingesteld, in staat snel te schakelen en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Samenwerken binnen je team om het hoogst haalbare resultaat te behalen geeft je energie.

Wat kan je verwachten van de organisatie?

Interstream Barging biedt een veelzijdige, uitdagende functie met groeimogelijkheden waarbij je continu je competenties naar een hoger niveau brengt. Om jezelf te blijven ontwikkelen worden er diverse opleidingen en trainingen aangeboden. Niet onbelangrijk, voor het uitoefenen van deze functie worden naast een aantrekkelijk salaris ook goede secundaire arbeidswoorden beschikbaar gesteld.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bernard Pols, HR Manager, 088 – 33 77722. Je sollicitatiebrief en curriculum vitae kun je richten aan bernard.pols@interstreambarging.com.

Tijdens het sollicitatieproces gaan wij goed met je gegevens om.

Bekijk hier het privacy statement voor sollicitanten.