interstream vacatures barging

Interstream Barging

Heb je affiniteit met de binnenvaart of ervaring met het plannen van mensen, durf je van je zelf te zeggen dat je goed bent in plannen en organiseren en schiet je niet meteen in de stress als je de planning moet omgooien? Heb je bovendien affiniteit met HR en weet je de juiste persoon aan de juiste plek te matchen, dan komen we graag met je in contact.

Voor ons kantoor in Geertruidenberg zoeken wij een:

Crewing Officer

Interstream Barging is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. Vanuit kantoren in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland verzorgt ISB met meer dan 130 binnenvaarttankers voor haar opdrachtgevers een veilig en duurzaam transport van vloeibare chemicaliën en minerale en eetbare oliën. Aan boord van de tankers werken ongeveer 1000 professionals van lichtmatroos tot kapitein, 200 ervan werken op onze 30 eigen schepen. Op het in Geertruidenberg gevestigde hoofdkantoor werken ongeveer 55 specialisten in vakgebieden variërend van Commercie tot IT en van Safety Management tot Human Resources.


Wat houdt je functie in?

In de functie van Crewing Officer ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwalitatieve en kwantitatieve bemanningssterkte aan boord binnen de kaders van het beleid van Interstream Barging en de geldende wetgeving. Je maakt de planning voor onze eigen vloot, ongeveer 25 tot 30 schepen.  Je houdt daarbij uiteraard rekening met de bevoegdheden, beschikbaarheid en capaciteiten van de betreffende medewerkers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de vlootmedewerkers. De totale planning verzorg je samen met je collega in Luxemburg.

Je houdt je actief bezig met de werving en selectie van passend vlootpersoneel, je onderhoudt contacten met het onderwijs, bezoekt open dagen en doet voorstellen voor de ontwikkeling van het arbeidsmarktbeleid. Het inventariseren van eisen en wensen van de organisatie en individuele opleidingsbehoeften van het vlootpersoneel behoort ook tot jouw taken. Je werkt nauw samen met de HR Administrator op het gebied van de formulierenstroom  voor de in-, door- en uitstroom van vlootpersoneel en controleert hierbij op geldigheid van diploma’s en certificaten.

Als Crewing Officer ben je onderdeel van de afdeling Fleetmanagement,  je rapporteert aan de Fleetmanager.


Wie ben jij?

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Vergelijkbare werkervaring als Planner of Crewing Officer;
  • Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving;
  • Je hebt talent voor plannen en organiseren en je bent flexibel en stressbestendig;
  • Je kunt doeltreffend communiceren en je weet op de juiste wijze (functionele) relaties op te bouwen, te
    onderhouden en benutten;
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.

 

Wat kan je verwachten van de organisatie?

Om jezelf te (blijven) ontwikkelen is er gelegenheid om opleidingen en trainingen te volgen. Niet onbelangrijk, voor het uitoefenen van deze functie worden naast een aantrekkelijk salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rob van Doesburg, Fleet Manager, +31 88 3377 743.
Je sollicitatiebrief en curriculum vitae kun je richten aan HR@interstreambarging.com.

Tijdens het sollicitatie proces gaan wij goed met je gegevens om.

Bekijk hier het privacy statement voor sollicitanten.