interstream vacatures barging

Interstream Barging is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. Vanuit kantoren in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland verzorgt ISB met meer dan 130 binnenvaarttankers voor haar opdrachtgevers een veilig en duurzaam transport van vloeibare chemicaliën en minerale en eetbare oliën. Aan boord van de tankers werken ongeveer 1000 professionals van matroos tot kapitein, 200 ervan werken op onze 30 eigen schepen. In de walorganisatie werken ongeveer 65 specialisten in vakgebieden variërend van Commercie tot IT en van Safety Management tot Human Resources.

Voor ons kantoor in Luxemburg zoeken wij voor dertig uur per week (0,75 fte) een

Administrator Human Resources

die daar met zijn of haar ervaring als vooruitgeschoven post van de HR Afdeling administratief en operationeel de HR zaken behartigt. In nauwe samenwerking met de HR Collega’s in Geertruidenberg en de Managing Director in Luxemburg voer je de maandelijkse loonadministratie voor de circa 150 varende medewerkers van de eigen schepen van de minerale en chemievloot. Je verzorgt de personeelsadministratie op het gebied van in- door en uitstroom, houdt rekening met fiscale en arbeidsrechtelijke wetgeving, co-ordineert voor de vlootmedewerkers bijvoorbeeld ook de toekenning van kinderbijslag, beantwoord hun vragen en registreert vakantie en ziekteverzuim.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar kandidaten met minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie (in ieder geval loonadministratie) en met een relevante middelbare of hogere opleiding. Naast Duits spreek je Nederlands en Engels.

Je bent accuraat, probleemoplossend ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardighede

Wat kan je verwachten van de organisatie?

Om jezelf te (blijven) ontwikkelen is er gelegenheid om opleidingen en trainingen te volgen. Niet onbelangrijk, voor het uitoefenen van deze functie worden naast een aantrekkelijk salaris ook goede secundaire arbeidswoorden geboden.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Elzbieta Alenkuc, Managing Director, +352 691 338877 of Bernard Pols, HR Manager, +31 88 3377722. Je sollicitatiebrief en curriculum vitae kun je richten aan bernard.pols@interstreambarging.com.

Tijdens het sollicitatie proces gaan wij goed met je gegevens om.

Bekijk hier het privacy statement voor sollicitanten.