Vlootverandering per maart 2021

Met medewerking van ISB heeft de eigenaar van de mts Guadeloupe besloten het schip te voorzien van een bunkergiek en in te zetten in een segment waarin ISB momenteel niet actief is (bunkering van stookolie en andere zwarte producten). De Guadeloupe verdwijnt daarmee tot nader order uit de ISB CPP vloot.
Hiermee levert ISB een bijdrage aan een beperking van de huidige overcapaciteit in dit deel van het blanke segment. Wij blijven hier met een 9-tal schepen met een afmeting boven de 5000 dwt echter sterk vertegenwoordigd. Later dit jaar zal de Myriam (135×17,5m, 8500 dwt) aan onze vloot worden toegevoegd.

CFO Frank Bartels

Met ingang van 2 juli 2018 is Frank Bartels als CFO toegetreden tot het directieteam van Interstream Barging.

Frank is zijn carrière begonnen in de accountancy waar hij diverse bedrijven adviseerde en controleerde. Als snel maakte hij de overstap naar de andere kant van de tafel en heeft de afgelopen 20 jaar bij verschillende bedrijven gewerkt in de scheepvaart die voornamelijk diensten verlenen aan de olie majors, waaronder 10 jaar als Financieel directeur bij de VT Group. Frank heeft een hele brede ervaring, ook commercieel en operationeel.

De afgelopen twee jaar heeft hij succesvol als CFO van CMM (Compagnie Maritime Monégasque) het fundament neergezet om 5 Damen new build FC 5009 schepen in te zetten als oil spil response vessels voor Petrobras in Brazilië.

De uitdaging bij Interstream Barging kwam op het goede moment voor Frank en sluit goed aan bij zijn kennis en ambitie.

Frank is getrouwd en heeft 2 kinderen die alle twee naar het voortgezet onderwijs gaan in Gorinchem.

Wij wensen Frank veel succes toe.

Namens de Raad van Commissarissen en Directie

Gertjan van der Sluijs Marcel de Vos