WERKEN BIJ INTERSTREAM BARGING

Medewerkers van Interstream Barging hebben een continue focus op een betrouwbare en veilige dienstverlening richting de klanten waarvoor ISB de producten binnen Europa van A naar B brengt én richting de particuliere eigenaren waarvan wij de schepen inzetten voor het vervoer van die producten. We maken dit waar doordat we met een eigen vloot niet alleen aan boord, maar ook op kantoor veel  deskundigheid en expertise in huis hebben. Er heerst zowel aan boord als op kantoor een no-nonsense cultuur waarbij gedacht wordt in oplossingen en kansen in plaats van in problemen.

Onze walorganisatie bestaat uit circa 60 professionals van bevrachters en technici tot IT-ers en Safety Inspectors. Aan boord van onze schepen zijn nog eens 175 deskundige varensgasten werkzaam, van lichtmatrozen tot kapiteins, die in een week op / week af rooster varen.

Interstream Barging stimuleert medewerkers hun talenten te benutten door hen in hun werk én door opleiding en training uit te dagen. Dit leidt op termijn tot doorstroming van een groot aantal collega’s, waardoor er veel kennis en ervaring in de organisatie aanwezig is.

Wij bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsfaciliteiten en bovenal een leuke werkplek bij een solide bedrijf met een informele cultuur. Het is goed werken bij Interstream Barging.

Regelmatig vacatures

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures: