interstream vacatures barging

Interstream Barging is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. Vanuit kantoren in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland verzorgt ISB met meer dan 120 geavanceerde tankers voor haar opdrachtgevers een veilig en duurzaam transport van vloeibare chemicaliën en minerale en eetbare oliën. Op het hoofdkantoor van Interstream Barging, gevestigd in Sliedrecht, werken circa 46 specialisten. Zij werken allemaal met passie binnen hun eigen vakgebied, variërend van Commercie tot IT en van Safety Management tot Human Resources. Aan boord van onze schepen werken ongeveer 700 professionals, variërend van lichtmatroos tot kapitein.

Wij zijn continu op zoek naar goed gekwalificeerd personeel, zowel op kantoor als aan boord van onze schepen. Voeg jij iets toe aan onze organisatie en durf je de uitdaging aan? Solliciteer dan via het onderstaande contactformulier.

Kijk voor meer informatie op www.interstreambarging.com of op onze Instagram– of Facebookpagina.

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Tijdens het sollicitatieproces gaan wij vertrouwelijk met je gegevens om.

Bekijk hier het privacy statement voor sollicitanten.